Facebook

Cirkelfinal: Besök från Hambacher och Ende Gelände


Klimatnätverket Take Concrete Action har cirklat Lisa Röstlunds ‘Skogslandet’ under hösten. Vi har deltagit hela vägen, och under cirkelns sista träff får den besök av skogsockupanter från Hambacherskogen samt aktivister från Ende Gelände-nätverket. Evenemangsbeskrivningen ser ut såhär:

Välkomna till finalen för TCA:s studiecirkel på Skogslandet. Den här gången med långväga hedersgäster och på ett mer aktivistiskt tema. Skogsbruket är korrupt och farligt, vad kan vi göra åt det? Vi ska tjöta med tyska skogsaktivister från Hambacherskogen och kamrater från Ende Gelände-nätverket. Samtalet kommer kretsa kring aktivism, strategi och annat spännande.

Vill du läsa mer om skogsockupationen så har Crimethinc översatt en text från tyska till engelska och om Ende Gelände kan du läsa på deras egen hemsida: https://sv.crimethinc.com/…/the-forest-occupation… och https://www.ende-gelaende.org/en/

Rutinerade cirkeldeltagare såväl som nya är välkomna! Det bjuds såklart på värmande vinterfika och gött häng i vanlig ordning ☕️ Efter samtalets slut tar vi med våra gäster ut för mer informellt umgänge. Välkommen!

VAR: Syndikalistiskt Forum, Viktoriahuset (Linnégatan).
NÄR: 18/12 kl. 17:30. Vi låser upp klockan 17.

Länk till facebookevenemang