Facebook

Släpp alla politiska fångar + bussresa


Som en del av mobiliseringsnätverket ARNA deltar vi i en gemensam nordisk kampanj till stöd för italienska, franska och tyska kamrater som drabbats av statens repression för sitt deltagande i bland annat pensionsprotesterna. Målet är en klumpsumma på 2500 euro. Utöver insamlingen så kommer våra danska kamrater i Revolutionære Antifascister att arrangera en bussresa till den så kallade Day X, en stor demonstration lördagen efter att domarna faller mot åtalade tyska antifascister. I skrivande stund har rättegången skjutits upp, och vi gissar att den tar slut först någon gång mellan 26 maj och 24 juni. Resan går med buss Köpenhamn-Leipzig och det kommer vara möjligt att ta sällskap med svenska kamrater. Följ Revolutionære Antifascister i sociala medier för att hålla dig uppdaterad på datum.

Länk till insamlingen